media1

10 goede redenen waarom je één biertje moet drinken! Nummer 4 is erg belangrijk!

We weten allemaal dat bier één alcoholische drank is die mensen meestal bij bepaalde maaltijden willen drinken, vooral in Noord-Amerika en Europa. Bier heeft een grotere eiwit- en vitamine B-inhoud dan wijn, terwijl het antioxidantgehalte gelijkwaardig is aan die van wijn. Hop, een belangrijk onderdeel voor het brouwen van bier, zijn rijke bronnen van flavonoïden, die krachtige antioxidanten zijn. U moet ook weten dat bier een zeer goede bron is van bepaalde mineralen die essentiële rollen spelen in verschillende metabolische processen. Als het in matige hoeveelheden wordt genomen, kan het uw gezondheid op een aantal manieren zeker verbeteren.

Hier zijn 10 goede redenen waarom je één biertje moet drinken:

  1. Bier zal uw nieren gezond houden! Een recente studie heeft ontdekt dat bier echt goed is voor je nieren. In feite vermindert elke flesje bier het risico op het ontwikkelen van nierstenen met 40%.
  2. Bier kan je slechte cholesterol ook verlagen! Hier is wat u moet weten – de vezel in bier kan ook helpen om uw niveaus van LDL-cholesterol te verminderen, dwz het ‘slechte’ type cholesterol.
  3. Bier kan ook uw vitamine B niveau verhogen! Volgens de deskundigen bevat deze drank meerdere B-vitaminen (B1, B2, B6 en B12). Zij zeggen ook dat bierdrinkers 30 procent hogere vitaminen B6 hebben dan hun niet-drinkers tegenhangers, en tweemaal zo hoog als die van wijndrinkers. Bier is ook een royale bron van vitamine B12.
  4. Bier voor sterkere botten! Ja, een studie heeft aangetoond dat de hooge niveaus van silicium in bier kunnen bijdragen aan een hogere botdichtheid.
  5. Bier werkt ook goed als genezing voor slapeloosheid! Lactoflavin en nicotinezuur, die beide in bier aanwezig zijn, kunnen slaap bevorderen!
  6. Bier vermindert uw risico op een hartaanval – significant! Volgens de deskundigen hebben bierdrinkers een 40 tot 60 procent verminderde kans op hartaanval in vergelijking met niet-bierdrinkers.
  7. Bier is ook geweldig bij het voorkomen van bloedstolsels! Hoe dit werkt – goed, de deskundigen zeggen dat de ingrediënten in bier helpen voorkomen dat bloedstolsels ontstaan.
  8. De experts zeggen dat bier uw geheugen ook zal stimuleren! Een recente studie heeft aangetoond dat bierdrinkers minder kans hebben op de ziekte van Alzheimer en dementie dan niet-bierdrinkers.
  9. Deze drank zal u ook helpen om stress te bestrijden. Een groep deskundigen aan de Universiteit van Montreal heeft geconstateerd dat twee glazen bier per dag werkgerelateerde stress of angst kan verminderen.
  10. En tenslotte laat het bier je huid er meer jeugdiger en mooi uit zien! Dames, is dat geweldig? De deskundigen zeggen dat bepaalde vitaminen in bier de huid kunnen regenereren en een positieve invloed hebben op pigmentatie. Uw huid wordt gladder en aanvullend. Bedankt voor het lezen en vergeet het niet te delen!

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here