media1

Ze heeft 2 eenvoudige ingrediënten omgezet in een middel tegen kanker, daarna heeft de regering dit haar aangedaan…

Heeft u ooit van dr. Johanna Budwig gehoord? Zij was zes keer voor de Nobelprijs voor Geneeskunde aangewezen. De wereld kent Dr Budwig voor haar succes bij het genezen van 90% van haar kankerpatiënten.

Het beste aan dit is het feit dat Dr Budwig geen chemicaliën of toxines heeft gebruikt. Haar natuurlijke behandelingen bleken in de slechtste nachtmerrie van apothekers, en veel probeerde haar stil te houden.

“Ik heb het antwoord op kanker, maar Amerikaanse artsen zullen niet luisteren. Ze komen hier en observeren mijn methodes en zijn onder de indruk. Dan willen ze een speciale deal maken zodat ze het thuis kunnen nemen en veel geld verdienen. Ik zal het niet doen, dus ik ben in elk land blackballed, ‘zei dr. Budwig in één keer.

De genezing voor kanker bestaat, maar de Big Pharma zal het nooit toegeven. Ze verdienen elk jaar miljoenen aan sterfgevallen. Dode mensen kunnen geen winst opleveren. Chemisch geladen drugs, straling, acidose en ondervoeding maken de kanker nog erger.

Acidose is een aandoening waarin het lichaam te zuur is, en cellen kunnen niet genoeg zuurstof krijgen. Gezonde mensen hebben een zuurstofgehalte van 98-100, en het is slechts 60 bij kankerpatiënten.

In plaats van zuurstof wordt het bloed ‘overstroomd’ met kooldioxide. Het gebrek aan zuurstof brandt het vuur, en tumoren groeien groter. Laten we niet vergeten dat kankercellen suiker nodig hebben om te gedijen.

Dr. Otto Warburg steunde de theorie en won de Nobelprijs in 1931.

Zuurstof is het sterkste wapen in de strijd tegen kanker. Dr. Budwig slaagde erin om de zuurstofaanvoer beter te verbeteren dan andere wetenschappers. Haar protocol alkaliseert het lichaam, en zorgt voor voldoende zuurstof. Gemuteerde cellen kunnen niet groeien in deze conditie.

Volgens dr. Budwig moet u lijnzaadolie en kwarkkaas innemen. Zij noemde ook dat populaire diëten de conditie verergeren en een speciaal dieet regime creëren dat geen gevaarlijk vet of voedingsmiddelen inhoudt dat cellulaire zuurstofhongersnood veroorzaakt.

Haar octrooien kregen gezond voedsel en essentiële vetzuren.

Dr. Budwig schetste het belang van zonlicht. De zon is de grootste bron van vitamine D3. Deze vitamine staat bekend om zijn geweldige antikanker effect.

In de behandeling van Dr. Budwig gaan patiënten door twee fasen. In de eerste eten ze quark / cottage cheese en lijnzaadolie. Zij was zich bewust van het feit dat menselijk lichaam omega-3 vetten synthetiseert uit lijnzaadolie in de hoeveelheid die het nodig heeft.

“Zonder deze vetzuren kunnen de ademhalingsenzymen niet functioneren en de persoon verstikt, zelfs wanneer hij zuurstofrijke lucht krijgt. Een tekort aan deze zeer onverzadigde vetzuren belemmert vele vitale functies.

Allereerst vermindert het de beschikbaarheid van de aanwezige zuurstof van de persoon. We kunnen niet overleven zonder lucht en voedsel; Noch kunnen we zonder deze vetzuren overleven, “legde de dokter uit.

Haar patiënten kregen mondeling het natuurlijke middel, en terminale zieke patiënten kregen lijnzaadolie in hun enema. Het tweede deel van de therapie omvat een speciaal 6-maanden dieet.

Dr. Budwig’s anticancerecept

ingrediënten:

 • 2-5 el. Lijnzaadolie, 10 capsules of 1-3 eetlepels. Versgemalen lijnzaad
 • 1 kopje kwarkkaas
 • Een vleugje cayennepeper

Zorg ervoor dat uw kaas niet gemaakt is van gehomogeniseerde melk. De olie of de zaden dienen direct na blootstelling aan lucht te worden gebruikt. Combineer de ingrediënten met een houten lepel. Neem uw dosis minstens een keer per dag.

Stage 2

Het dieet!

 • Eet vers bereid voedsel
 • Eet geen boter / margarine, verwerkte voedingsmiddelen, frisdranken, suiker, mayonaise, toppings, salade dressings, niet-organisch / niet-dikke vlees, pure dierlijke vetten, kunstmatige zoetstoffen, maïs siroop met hoge fructose, medicatie, kraan /flessenwater
 • Gebruik druivensap om je verse sappen te verzachten
 • Eet chemisch vrij voedsel
 • Drink een kopje thee drie keer per dag (druiven, pepermunt, rooships) en verzacht het met natuurlijke zoetstoffen
 • Drink verse sappen van selderij, wortelen en rode bieten

Extra tips

Gebruik geen cosmetica, zonnebrandcrème, witte bloemproducten, witte rijst, wit zout, witte suiker, chloorverbindingen, visolie / non-flax bron van omega-3 vetten, tafelzout, gehydrogeneerde olie, soja / koolzaadolie

 • Gebruik hoogwaardig ongebleekt zeezout
 • Neem elke dag een theelepel koudepers organische kokosnootolie
 • Gebruik koudgedrukte organische lijnzaadolie die beschermd is tegen lucht, warmte en licht
 • Gebruik chlorofyl supplementen
 • Neem dagelijks maximaal 5 gram vitamine C (neem niet meer, anders zullen uw nieren een grote schade lijden)
 • Drink elke dag groene sappen
 • Gebruik veiliger alternatieven voor uw wasmiddelen, bleekmiddelen en zeep

Slechts drie van Dr Budwig’s boeken zijn in het Engels vertaald:

 • Vlasolie als een echte hulp tegen artritis, hartinfarct, kanker en andere ziekten (Fette als Wahre Hilfe Gegen Arteriosklerose, Herzinfarkt, Krebs) 1972
 • Kanker – Het probleem en de oplossing (Krebs. Das Problem und die Lösung) Sensei Verlag (1999)
 • Het Koolboek Olie Proteïne (Öl-Eiweiß-Kost) Sensei Verlag (2000)

Het protocol was gebaseerd op een uitgebreid onderzoek. Bekijk de video hieronder voor meer details over Dr Budwig’s therapie.

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here