media1

Ook al is je gewicht maar een getal, zou niemand het erg vinden om wat van dit getal af te halen – helemaal gedurende de warmere periodes. Het proberen van verschillende diëten in een korte periode is geen pretje, ook zullen de resultaten dan ook weer sneller verdwijnen. Maar gelukkig is dit niet de enige methode om van dat vervelende lichaamsvet af te komen.

Als je 3 speciale ingrediënten mixt met je koffie en dit 2 keer per dag drinkt, zal je lichaam zijn het vermogen tot vet verbranden gigantisch vergroten. En aangezien deze ingrediënten bijna bij iedereen thuis te vinden zijn, kunnen we dit oprecht een huismiddeltje noemen die echt werkt.

Het drinken van koffie heeft verscheidene voordelen, en buiten het feit om dat het vol antioxidanten zit kan koffie de stofwisseling aanzienlijk versnellen. Maar als je deze ingrediënten aan je koffie toevoegt, zul je het perfecte vet verbrandingsdrankje hebben.

Meng deze 3 ingrediënten en roer ze door je koffie heen.(In de avond kun je de koffie vervangen door een kopje heet water, als je niet de hele nacht wakker wil liggen).

– 2 theelepels honing
– 1 theelepel kaneel
– 1 theelepel kokosolie

Volgens voedingsdeskundige David Wolfe, verbrand je lichaam door het consumeren van dit drankje al vet binnen een week. En hier is waarom:

Honing

Honing bevat suiker, waar je op het eerste gezicht van zult zeggen dat het zeker niet zou helpen bij het verliezen van gewicht. Maar een feit is dat honing een lagere glycemische index waarde heeft dan suiker, en dat dit de energie consumptie bevorderd, zo schrijft LiveStrong.com. Honing word geregeld gebruikt in gezonde drankjes omdat het een natuurlijke zoetstof is met vele voordelen.

Kaneel

We weten al lang dat kaneel goed voor onze gezondheid is. Maar wat niet veel mensen weten is dat kaneel ook een effect heeft op de stofwisseling. Kaneel verlaagt het bloedsuikerspiegel, wat het hongergevoel onderdrukt. Verder verhoogt het de lichaamstemperatuur en geeft dit een boost aan je stofwisseling, waardoor dit een natuurlijke vetverbrander wordt.

Kokosolie

Kokosolie wordt minder snel door het lichaam opgeslagen als vet, dan andere oliën waarmee we normaal gesproken koken, daarom word ons ook vaak aanbevolen om met kokosolie te koken. Als het lichaam kokosolie moet verwerken, zorgt dat ervoor dat er warmte vrij komt die ervoor zorgt dat je meer vet gaat verbranden.

Volgens David Wolfe zou je met deze ingrediënten je stofwisseling kunnen versnellen. En als je dit 2 keer per dag drinkt zonder meer te gaan eten, dan zou je al resultaat moeten zien na 7 dagen.

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here