media1

Je hebt vast en zeker geprobeerd om af te vallen door minder te eten en meer te gaan bewegen. Sommige onder ons hebben zelf met een ongezond crash dieet of afvalpillen geprobeerd af te vallen.

Veel van deze afvalpillen die te verkrijgen zijn bevatten chemische troep die ontzettend slecht is voor je gezondheid. Er is een veel makkelijkere manier die steeds meer aan populariteit wint. Namelijk een zelfgemaakt drankje die je vetcellen afbreekt.

Op de volgende pagina laten wij zien hoe je het natuurlijk drankje zelf maakt. Uit de vele reactie en uit eigen ervaring kan ik verklappen dat het drankje ook nog eens erg lekker is.

Ingrediënten:
– 4 citroenen
– 1 theelepel geraspte gember
– 1 komkommer
– 12 blaadjes munt
– 8 glazen water

Bereidingswijze:
Snij de citroenen en komkommer in stukken. Meng vervolgens alle bovengenoemde ingrediënten in een grote en afsluitbare pot en laat het minimaal 12 uur goed intrekken. Ons advies is om het een dag van tevoren te maken.

Het drankje gemaakt met de 8 glazen water moet in een dag opgedronken worden. Een mens moet minimaal 1,5 tot 2 liter water of 0,03 x je lichaamsgewicht per dag drinken. Een bijkomend voordeel is dat je de dagelijkse hoeveelheid vocht binnen krijgt en ook afvalt.

Herhaal dit minimaal een week en je zult merken dat je flink wat bent afgevallen! Laat ons weten hoeveel jij bent afgevallen en vergeet dit recept niet te delen met al je vrienden op Facebook, want ook zij willen wat kilootjes kwijt!!

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here