media1

Lingerie alleen voor vrouwen? Super ouderwets! Naast boxers en slips kunnen kerels danzij het lingerie merk HommeMystere nu ook in een pikant setje de blits maken!

In plaats van de standaard boxershort heeft denkt dit merk een alternatief. Het bedrijf maakt lingerie voor mannen. Er is aan elke maat gedacht, van small tot extra large, dus iedereen kan een setje dragen (indien gewenst). De topjes hebben geen cupmaat, maar sommige modellen hebben een opvulling, om een borstvorm te maken. Het merk geeft aan veel zorg te hebben gegeven aan het feit dat de kleding ook comfortabel is.

De bovenstukjes voor mannen hebben geen cupmaat, maar in sommige modellen zijn watjes gestopt om een borstvorm te creëren. De maten lopen van small tot extra large en dus kan elke man, groot en klein, een sexy setje dragen.

Een klant laat op de website weten: “Ik ben een grote kerel en het is een hele uitdaging om panty’s te vinden die ik pas. Deze zitten fantastisch, zijn goedgemaakt en ongelooflijk sexy.” Een andere man laat weten dat zijn vriendin dol is op het matchende boven- en onderstukje.

Gezellig met je partner ondergoed shoppen zit er helaas nog niet in. De kleding is alleen online verkrijgbaar.

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here