media1

Ontgift je lever met dit drankje!

Vaak worden er, zonder dat we dit doorhebben, allerlei chemicaliën in ons eten gestopt. Daarnaast zitten zowel de lucht als het drinkwater vol met schadelijke en giftige stoffen. Hierdoor bouwen gifstoffen zich op in onze lever, een proces wat je onmogelijk zelf tegen kunt gaan.

Het is daarom ook belangrijk om van tijd tot tijd je lever te ontgiften. Dit noemen we een detox. Door middel van een detox verwijder je de gifstoffen uit je lichaam, wat zal leiden tot een betere gezondheid. Je denkt nu misschien dat je naar een dure kliniek moet voor zo’n detox, maar je kunt dit ook hartstikke makkelijk zelf met een detoxdrankje!

Dit heb je nodig:

  • 3 citroenen
  • 1 kopje gesneden peterselie
  • 5 selderijstengels
  • 6 kopjes water

Zo maak je het

Pers de citroenen goed uit en vang het sap op. Hak de peterselie fijn en snijd de selderij in kleine stukjes. Doe het citroensap, de peterselie en de selderij in de blender en meng tot een glad geheel. Voeg dan het water toe en mix opnieuw tot een glad geheel. Gebruik dit drankje drie dagen lang; neem drie keer per dag een glas van dit drankje. Wil je twee keer een detox doen? Wacht dan na de drie dagen tien dagen voordat je dit opnieuw doet. Succes!

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here