media1

Iedereen is zich er inmiddels wel van bewust dat het ontbijt het belangrijkste maaltje van de dag is. Je moet goed beginnen zodat je de hele dag lekker in je vel zit met een goede energie. Maar naast energie zorgt ontbijt ook voor een goede stofwisseling en val je dus makkelijker af.

Wil jij graag afvallen? Dan moet je nooit het ontbijt overslaan. Uit meerdere studies blijkt dat havermout het allerbeste ontbijt is om af te vallen. Havermout helpt namelijk bij gewichtsverlies en vermindert calorie-inname met 30-50%. Wij hebben alle voordelen, naast afvallen, van havermout voor jou op een rijtje gezet.

Het geeft een gevoel van verzadiging
Havermout is rijk aan vezels en veroorzaakt een gevoel van volheid.

Verlaagt de bloeddruk
Havermout reguleert de bloeddruk

Verlaagt cholesterol gehalte
De vezels in havermout binden zich aan het vet in het lichaam. Havermout verlaagt ook het risico op hart- en vaatziekten, hartfalen en beroertes.

Verlaagt het risico op kanker

Het Britisch Medical Journal publiceerde een studie waaruit bleek dat haver het risico op borst-, prostaat en eierstokkanker verlaagt!

Daarnaast hebben wij hier ook nog een bizar feitje. Lees hier wat er gebeurt als jij in bad gaat met havermout.

Heb jij ook zoveel aan dit bericht gehad en start jij morgen met havermout? Laat het ons weten en vergeet dit bericht niet te delen!

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here