media1

Afvallen hangt alleen af van onze dagelijkse gewoonten, vanaf het dieet volgen we de fysieke activiteiten. Het elimineren van suikerhoudend en verwerkt voedsel uit je dieet en licht oefenen op regelmatige basis zal helpen je lichaam in hoge mate te versterken. Maar daarnaast moet je ook je dagelijkse voedingsinname verhogen door medicinale planten, fruit, vetverbrandende thee en smoothies in je dieet te implementeren.
De beste vruchten waarop je kunt focussen wanneer je gewicht probeert te verliezen, zijn zonder twijfel, citroenen, omdat het pittige, alkalisch bevorderende vruchten zijn die ons lichaam tonische gezondheidsvoordelen bieden.

Ze worden niet alleen als een van de belangrijkste bronnen van vitamine C beschouwd, maar ze kunnen ook je immuunsysteem stimuleren en het risico op verkoudheden, virussen, griep en ziekten verminderen, terwijl ze schade door vrije radicalen voorkomen en het lichaam verjongen.

Citroenen kunnen je helpen om in slechts 14 dagen 10 kilo af te vallen als ze worden geïmplementeerd in het juiste dieet en het juiste bewegingsregime, dus als je je dieet en lichte oefeningen klaar hebt, is hieronder een plan dat je helpt nog meer vet te verbranden dan een intensieve trainingssessie. Het enige wat je hoeft te doen is elke dag een mengsel van citroensap en water consumeren voor de maaltijden, gedurende 2 weken achter elkaar.

Dag 1: Een mix van 1 glas water en vers geperst sap van 1 citroen

Dag 2: 2 glazen water en vers geperst sap van 2 citroenen

Dag 3: 3 glazen water en vers geperst sap van 3 citroenen

Dag 4: 4 glazen water en vers geperst sap van 4 citroenen

Dag 5: 5 glazen water en vers geperst sap van 5 citroenen

Dag 6: 6 glazen water en vers geperst sap van 6 citroenen

Dag 7: 10 glazen water en vers geperst sap van 3 citroenen

Dag 8: 6 glazen water en vers geperst sap van 6 citroenen

Dag 9: 5 glazen water en vers geperst sap van 6 citroenen

Dag 10: 4 glazen water en vers geperst sap van 4 citroenen

Dag 11: 3 glazen water en vers geperst sap van 3 citroenen

Dag 12: 2 glazen water en vers geperst sap van 2 citroenen

Dag 13: 1 glas water en vers geperst sap van 1 citroen

Dag 14: 10 glazen water en vers geperst sap van 3 citroenen

Opmerking: zorg ervoor dat je de mond goed spoelt met water om schade aan het tandglazuur te voorkomen na het nuttigen van de drank.

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here