media1

Rimpels en kraaienpootjes horen natuurlijk bij huidveroudering en hoeven niet altijd lelijk te zijn. Sommige mensen vinden het juist heel natuurlijk en vinden het proces van ouder worden iemand juist mooier maken. Toch is niet iedereen blij met rimpels of kraaienpootjes. Gelukkig kun je er gemakkelijk iets aan doen als je dat zou willen! Lees snel verder welke tips we voor jou hebben.

Kokosolie
De vitamine E in kokosolie herstelt de beschadigde huid en vertraagt de ontwikkeling van kraaienpootjes. Daarnaast werkt de olie als een moisturizer die de huid glad en zacht maakt. Breng een klein beetje aan rondom je ogen en laat dit een nachtje intrekken. De volgende ochtend spoel je het af.

Avocado
De oliën in avocado hydrateren,reinigen en verstevigen de huid. De vitamine E en D in avocado kunnen collageen stimuleren en rimpels verminderen. Hiervoor heb je 1 avocado nodig die je pureert en gelijkmatig op je gezicht aanbrengt. Laat dit 20 minuutjes intrekken en spoel het mengsel daarna goed af. Doe dit een paar keer per week voor het beste resultaat.

Eiwit
Eiwitten zijn echt een wondermiddeltje als het gaat om de versteviging van je huid. Als de eiwitten op je gezicht drogen, wordt de huid strak getrokken. Klop de een paar eieren en breng daarvan het eiwit aan op je huid. Laat dit drogen en verwijder het daarna met lauw water. Als je dit regelmatig doet, zal je als snel merken dat de fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

Reacties

media1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here